Genesis Oxygen 400

Кратко описание

Цена: 30лв.

Вие получавате

Genesis Oxygen 400
30лв.

Бърза доставка

цените започват от 4,00 лв.

Основни характеристики

 • геймърски слушалки
 • висококачествен подвижен микрофон
 • 3 размера силиконови накрайници
 • за Sony PlayStation 4/
 • PC/ Nintendo Switch/ XBOX One/ iOS/ Android
пълни характеристики

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена поотделно
138лв.
Отстъпка
-5лв.
Цена в комплект
133лв.

ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ

Искате слушалки. Тогава търсете такива, които ще ви пасват. Сега ги имате. Слушалки в ухото Oxygen 400 са геймърски слушалки, които ще ви пренесат във виртуалния свят още по-добре, напълно спиращи звуци, идващи от външния свят. Създадени за тези, които не само ценят високото качество на звука, но и функционалността далеч над средното.

КАЧЕСТВО НА ЗВУКА ДОСТОЙНО ЗА ВСЕКИ ГЕЙМЪР

Модерните и големи 10 мм говорители карат слушалките да подават мощно аудио в ушите ви като на сребърен поднос. Направихме така Oxygen 400, че да ви разглези с висококачествен звук при всички обстоятелства във виртуалния свят.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПОДВИЖЕН МИКРОФОН

В свят на виртуални войни, в който се борим като екип за победа, безупречната чистота на гласа е от съществено значение. При Oxygen 400 не липсва висококачествен подвижен микрофон, който гарантира прецизно възпроизвеждане на тембъра и тона на гласа ви по такъв начин, че вашите бойни команди да отговарят на професионално ниво.

ДИСТАНЦИОННО С ВТОРИ МИКРОФОН

Oxygen 400 са оборудвани с многофункционално дистанционно, което значително увеличава функционалността на самите слушалки и комфорта им при използване. Можете да регулирате силата на звука, докато бутонът за възпроизвеждане / пауза ще ви помогне да спрете музиката и да приемете телефонни обаждания. Когато имате нужда от свобода, просто отделете основния микрофон, защото в дистанционното ви има още един, който чака да бъде използван.

СМЕНЯЕМИ ТАПИ ВКЛЮЧИТЕЛНО ТИП ДВОЕН ФЛАНЕЦ

За да създадем тези слушалки, ние включихме 3 размера обикновени вградени силиконови тапи, но също и набор от типа  двоен фланец, които осигуряват още по-добра изолация от външен шум и качество на звука, благодарение на още по-голямата повърхност.

ИНОВАТИВНИ ОКАЧАЛКИ

За да подобри стабилността на слушалките, докато са вътре в ухото, Oxygen 400 използват иновативни, силиконови окачалки, които прилепят към ушната мида. Това са слушалките, които нито изпадат, нито се изплъзват от ухото. След като ги поставите, стоят здраво, осигурявайки ви безкраен комфорт - точно както бихте желали.

ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ

Направихме слушалки, които ще се радвате да използвате с всякакъв вид устройства. Oxygen 400 имат един, 4-пинов мини жак 3,5 мм, който гарантира пълна функционалност при използване на компютър, смартфон или конзола.

ТОРБИЧКА В КОМПЛЕКТА

Никога няма да ви се налага да носите слушалките си разпилени и в безпорядък. В комплекта Вие получавате торбичка, която ще улесни пренасянето на вашите Oxygen 400 и се грижи за  безопасността им.

ДИЗАЙН СРЕЩА ВАШИЯ СТИЛ

Модерният, впечатляващ външен вид на Oxygen 400 не единственото решение, с което слушалките са оборудвани, когато става въпрос за дизайн. Стабилизиращите силиконови окачалки, обикновените тапи, както и от типа двоен фланец се предлагат в два цвята - червен и черен. Който ви подхожда по-добре - изборът е ваш.

Характеристики

Серия Oxygen 400
Тип геймърски
Цвят Черни
Вид свързване Жак 3.5mm
Описание
 • големи 10-милиметрови драйвери
 • висококачествен звук при всякакви обстоятелства
 • висококачествен подвижен микрофон
 • многофункционално дистанционно
 • 3 размера силиконови накрайници 
 • 4-пинов минижак 3,5 мм конектор, който дава пълна функционалност при използване на Sony PlayStation 4, PC, Nintendo Switch, XBOX One, iOS, Android
 • торбичка за съхранение и транспорт
 • импеданс 16 Ohm
 • ниво на звуково налягане 92 dB
 • честотна характеристика на слушалките 20 - 20000 Hz
Гаранция 24 месеца
Микрофон Да
Безжични Не
Шумопотискащи Не

Подобни слушалки