Apple AirPods2 със зареждащ калъф

Кратко описание

най-продаван
Цена: 319лв.

Вие получавате

Apple AirPods2 със зареждащ калъф
319лв.

Бърза доставка

цените започват от 6,00 лв.

Вземи на лизинг за 11 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • Bluetooth безжични слушалки
 • двойни микрофони
 • до 24 часа време за музика
 • бърз достъп до Siri
пълни характеристики

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена поотделно
374лв.
Цена в комплект
371лв.

AirPods

  Научи повече за AirPods

  По-магични отвсякога.

  С удължено време за разговори и безжична кутия-зарядно, AirPods просто нямат равни сред безжичните слушалки. Само ги извади и са готови за ползване на всичките ти устройства. Постави ги в ушите си и те ще се свържат веднага, за да се потопиш в изключително качествен звук. Съвсем като на магия.

  Безжично съвършенство.

  След лесна настройка само с едно потупване, AirPods автоматично се включват и свързват. Да ги ползваш е също толкова лесно. Те усещат кога са в ушите ти и се изключват, щом ги извадиш. А изживяването е изключително – независимо дали ги ползваш с iPhone, iPad или Mac.

  Нечувано изпълнение.

  Захранвани от Apple H1 чипa за слушалки, AirPods се свързват с всичките ти устройства по-бързо и стабилно — до 2х по-бързо, когато превключваш между активни устройства, и до 1,5х по-бързо при телефонни обаждания. Така че независимо дали играеш, слушаш музика, или следиш подкаст, звукът ще е с изключително качество.

Знаят кога слушаш.

Оптичните сензори и акселерометрите за движение работят в синхрон, за да контролират автоматично аудиото, да задействат микрофоните при телефонно обаждане и да включват звука в мига, в който поставиш AirPods в ушите си. Освен това избираш дали да ползваш само едната слушалка или и двете. А когато слушаш музика, можеш да пускаш или прескачаш песен само с двойно тупване.

Знаят кога говориш.

Гласов акселерометър разпознава кога говориш и с помощта на два beamforming микрофона отстранява външните звуци, за да се фокусира върху твоя глас.

  Остави и зареди.

  С новата безжична кутия-зарядно просто e нужно да поставиш AirPods върху Qi-сертифицирана зареждаща подложка. И това е. LED индикаторът на кутията ще ти покаже, че AirPods се зареждат. А ако нямаш подръка зареждаща подложка, можеш да заредиш през Lightning порт.

  Силата на 24-часовата батерия.

  С AirPods получаваш рекордните 5 часа време за слушане – а сега и до 3 часа време за разговори – само с едно зареждане. А благодарение на кутията, която осигурява многократни зареждания, можеш да удължиш времето за слушане до над 24 часа. Имаш нужда от бързо презареждане? 15 минути в кутията ти дават до 3 часа време за слушане и до 2 часа време за разговори. За да провериш батерията, просто доближи AirPods до своя iPhone.

  Повече от

  24 ч.

  живот на батерията с кутията-зарядно

  До

  5 ч.

  време за слушане с едно зареждане

  Само

  15 мин.

  зареждане дават 3 часа за слушане

  Мигновена настройка. Готови за слушане.

  AirPods се свързват незабавно с iPhone, но с лекота превключваш и към другите си устройства. Искаш да слушаш от Mac или iPad? Просто избери AirPods на който и да е от тях. Елементарна настройка, магични резултати.

  Песен за двама.

  С новият Audio Sharing можеш лесно да шернеш песен, подкаст или друг аудиострийм с два комплекта AirPods — всеки с независим контрол на нивото на звука. Ако твоите AirPods са в калъфа си, просто ги доближи до iPhone или iPad, с който искаш да ги споделиш, и се свържи с едно докосване. А ако са на ушите ти, вместо това доближи своя iPhone до AirPods.

Характеристики

Серия AirPods2
Тип true wireless
Цвят Бели
Вид свързване Bluetooth
Описание
 • Автоматично включване, автоматично свързване
 • Бърз достъп до Siri
 • Bluetooth свързаност
 • Тегло AirPods (всяка слушалка): 4 грама
 • Калъф за зареждане: 38 грама
 • Размери AirPods (всяка слушалка): 16.5 x 18.0 x 40.5 мм
 • Калъф за зареждане: 44.3 x 21.3 x 53.5 мм
 • Двойни микрофони
 • Двойни оптични сензори
 • Акселерометър за откриване на движение
 • Акселерометър за откриване на реч
 • AirPods с калъф за зареждане: повече от 24 часа време за слушане, до 18 часа време за разговори, AirPods (еднократно зареждане): до 5 часа слушане, до 3 часа време за разговор, 15 минути в калъфа ви дават до 3 часа слушане или до 2 часа време за разговор
 • Системни изисквания: iPhone, iPad и iPod touch модели с iOS 12.2 или по-нова версия, Моделите на Apple Watch с watchOS 5.2 или по-нова версия,Mac модели с MacOS 10.14.4 или по-нова версия
Гаранция 12 месеца
Микрофон Да
Безжични Да
Шумопотискащи Не

Подобни слушалки