Wacom Intuos Pro L

Кратко описание

Цена: 1016лв.

Вие получавате

Wacom Intuos Pro L
1016лв.

Бърза и евтина доставка

цените започват от 6,99 лв.

Вземи на лизинг за 27 лв. за 60 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • реазолюция 5080 lpi
  • Touch Ring
  • Wacom Pro Pen 2 писалка
  • в черно
пълни характеристики

Характеристики

Марка Wacom
Описание
  • Intuos Pro L е професионален клас таблети за дизайнери, художници и всички креативни хора, които искат да с в крак с новите технологии.

Мотото на новите Wacom Intuos Pro e: Живей. Бъди дързък. Създавай и поставя нови професионални стандарти при графичните таблети
Intuos Pro Large обединява предимствата на дигиталната работа с всичката необходима функционалност на класическите техники.
Произведен от висококачествени материали и проектиран, така че да позволява пълноценно използване на иновативната писалка Wacom Pro Pen 2, Intuos Pro е един от най-добрите продукти на Wacom до този момент. Със своята Bluetooth връзка и новия си изчистен дизайн, освен че изглежда добре на всяко бюро, е лесен за адаптация според вашия работен процес.

Дигиталното рисуване е по-добро от всякога
Просто свържете вашия Intuos Pro с Маc или PC чрез USB кабел или вградения Bluetooth и сте готови да започнете работа директно в софтуера, който предпочитате. Супер бързо реагиращата писалка Wacom Pro Pen 2 ви свързва с вашата дигитална работна среда, както никога до сега. Висококачествените материали от които е направен и компактните му размери на Intuos Pro осигуряват перфектното работно пространство.

Новата писалка Wacom Pro Pen 2: естествено усещане при работа и прецизност

Новата писалка на Wacom - Pro Pen 2 е проектирана, така че да се превърне в естествено продължение на ръката ви. Нейната чувствителност на натиск и скорост на реакция, осигуряват прецизния контрол необходим на професионалистите, работещи по детайлни проекти, фото ретуш и други задачи за които се налагат фини корекции.
По-близкото до естественото усещане за работа с молив и хартия, което Pro Pen 2 дава, е ценно за творците, които са свикнали да рисуват интензивно с графични таблети. Липсата на забавяне „лаг“ и подобреното разпознаване на наклона на писалката максимално доближават Pro Pen 2 до реалното усещане на традиционното рисуване с молив и контрола на следата му.

Олекотен, тънък и модерен дизайн
Модерната визия на таблета се дължи на по-компактните размери на Intuos Pro и съвременните материали използвани в конструкцията му, част от които са черен анодизиран алуминий и композити от фибростъкло. Това прави този графичен таблет устойчив, макар да е с дебелина едва 8 мм.

Настройване към Вашият начин на работа
Wacom Intuos Pro е проектиран, така че да ви позволи напълно да се фокусирате върху важните неща – вашите проекти.

Размер Голям (L)
Захранване USB
Размери (ДxШxВ) 430 x 287 x 8 мм
Тегло 1300 грама
Интерфейс Patented electromagnetic resonance method
Бутони за бърз достъп 8
Цвят Черен
Гаранция 24 месеца
Работа с пръст Не
Работа с писалка Да
Wireless свързаност Не