Intuos Pro Medium Paper

Кратко описание

Цена: 849лв.

Вие получавате

Intuos Pro Medium Paper
849лв.

Бърза доставка

цените започват от 7,99 лв.

Вземи на лизинг за 28 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • професионален графичен таблет
  • 8192 нива на натиск
  • олекотен дизайн
  • вграден Bluetooth
пълни характеристики

Характеристики

Марка Wacom
Описание

Мотото на новите Wacom Intuos Pro Paper Edition е: Живей. Бъди дързък. Създавай и ще преобърнат представите Ви за съвместна работа с графичен таблет и... хартия 
Wacom Intuos Pro Medium Paper Edition комбинира подобрените параметри на Intuos Pro, сред които са 8192 нива на натиск, олекотен дизайн, вграден Bluetooth и др. с функционалност за скициране върху хартия и дигитални съхранение на рисунката в паметта на таблета, без необходимост от връзка с компютър. Това дава още повече свобода и гъвкавост в работата на дизайнерите, художниците и всички творчески.

Комбинира най-актуалните технологии от Wacom с традиционното рисуване с тънкописец върху хартия
Любителите на графичните черно бели скици ще се забавляват скицирайки по начина по който са го правили винаги с разликата, че всеки техен щрих се записва в паметта на таблета, когато не е включен към компютър. А когато се включи, всички направени скици могат да се изтеглят и редактират в графичните програми.

Новата писалка Wacom Pro Pen 2: естествено усещане при работа и прецизност

Новата писалка на Wacom - Pro Pen 2 е проектирана, така че да се превърне в естествено продължение на ръката ви. Нейната чувствителност на натиск и скорост на реакция, осигуряват прецизния контрол необходим на професионалистите, работещи по детайлни проекти, фото ретуш и други задачи за които се налагат фини корекции.
Високите нива на натиск (8192), липсата на забавяне "лаг" и подобреното разпознаване на наклона на писалката максимално доближават Pro Pen 2 до реалното усещане при рисуване с молив и контрола на следата, която оставя.

Олекотен, тънък и модерен дизайн
Модерната визия на таблета се дължи на по-компактните размери на Intuos Pro и съвременните материали използвани в конструкцията му, част от които са черен анодизиран алуминий и композити от фибростъкло. Това прави този графичен таблет устойчив, макар да е с дебелина едва 8 мм.

Настройване към Вашият начин на работа
Wacom Intuos Pro е проектиран, така че да ви позволи напълно да се фокусирате върху важните неща – вашите проекти.

Размер Среден (M)
Захранване USB
Размери (ДxШxВ) 338 x 219 x 8 мм
Тегло 700 грама
Интерфейс Патентована технология с електромагнитен резонанс
Бутони за бърз достъп 0
Цвят Черен
Гаранция 24 месеца
Работа с пръст Не
Работа с писалка Да
Wireless свързаност Не