Wacom One, размер М

Кратко описание

Цена: 145лв.

Вие получавате

Wacom One, размер М
145лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб сряда (26.06.2024)

Вземи на лизинг за 5.20 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • резолюция 2540 dpi
  • чувствителност 2048 нива
  • 133 точки в секунда
  • 277 х 189 х 8.7 мм
пълни характеристики

Характеристики

Марка Wacom
Описание

Дигиталното рисуване – повече от лесно
Творческо единство между творец и компютър. Скицирайте, чертайте и правете фоторетуш лесно с дигиталната писалка. Работата с нея няма как да бъде по-интуитивна.

Усещане – близко до рисуването с молив върху хартия
Бързо реагиращата, ергономична, чувствителна на натиск писалка доближава работата с графичен таблет до естественото усещане за скициране, рисуване и фото редактиране. Тя не се нуждае от зареждане или батерии, без кабелна е, лека и идеално балансирана. Тези ѝ качества я правят достатъчно удобна за дългите часове на работа.

Вашата креативност на ново ниво
Рисувайте и скицирайте по-прецизно. Патентованата електромагнитна технология на Wacom Ви дава отлично управление и точност. Благодарение на нея с One by Wacom можете да нарисувате проектите си точно както сте си представяли. Писалката и таблета прецизно проследяват движенията на ръката Ви и в реално време виждате рисунъка си на екрана. Фоторетуш? Всичко от сложни изрязвания до фини цветови корекции е толкова по-лесно. Пригответе се да получавате все повече отзиви с „Like“.

Избор на дигитално платно
Изберете размер, който Ви харесва. Малкият размер на One by Wacom 2 (Small) ще заема малко пространство на бюрото Ви. Средният размер (Medium) е с по-голяма площ за по-широк размах на писалката и допълнително място за разгръщане на вашата креативност. И двата модела са достатъчно компактни да се поместят в чантата с лаптопа ви.

Лесен за настройване
Творенето с Оne by Wacom 2 е детска игра. Таблета съдържа всичко необходимо за това, без нищо излишно. Така че е лесно веднага да започнете следващия си проект с него. Просто го свържете към компютъра си посредством USB кабела, включен в окомплектовката му, свалете и инсталирайте драйвера му и сте готови да започнете.

Размер Среден (M)
Захранване USB
Размери (ДxШxВ) 277 х 189 х 8.7 мм
Тегло 436 грама
Интерфейс Electromagnetic resonance method
Бутони за бърз достъп 0
Цвят Черен
Гаранция 12 месеца
Работа с пръст Не
Работа с писалка Да
Wireless свързаност Не