ASUS ROG Strix Go 2.4 Electro Punk

 • Може да добавите 349 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 349лв.

Основни характеристики

 • Over-ear
 • Безжична връзка
 • Вграден микрофон
 • До 25 часа живот на батерията
пълни характеристики

Подобни продукти от ASUS

ROG Strix Go 2.4

ROG Strix Go 2.4 е безжична геймърска слушалка USB-C® 2,4 GHz, снабдена с включен 3,5-милиметров кабел и AI шумопотискащ микрофон, който осигурява производителност с ниска латентност за PC, Mac, Nintendo Switch ™, PS5 и смарт устройства.

Играйте, където и да отидете

ROG Strix Go 2.4 отказва Bluetooth, за да се превърне в първата в света USB-C 2.4 GHz слушалка, позволяваща ултрастабилни безжични връзки за мултиплатформени игри в движение. Наслаждавайте се на звук без забавяне на компютъра, PlayStation, Xbox или смарт устройства и се разхождайте навсякъде с Nintendo Switch в ръчен режим. Strix Go 2.4 е лека, зарежда се бързо и има дълготрайна батерия за непрекъснати гейминг сесии. Той дори може да се похвали с микрофони за премахване на шума с изкуствен интелект за кристално чиста комуникация навсякъде.

Перфектно безжично аудио, навсякъде

Bluetooth връзките често придават разсейващо забавяне. Това не е проблем за ROG Strix Go 2.4, тъй като разполага с USB-C 2.4 GHz RF технология с двойни антени за незабавно предаване на аудио - комбинация, която го прави водеща слушалка за мобилните игри или ръчен Nintendo Switch. Също така е идеален за домашни конзоли или компютърни игри, с обхват до 20 метра - освобождавайки ви от необходимостта да се хвърлите към банята или кухнята, без да губите връзката си!

Изключително лек комфорт

Само с 290 гр, ROG Strix Go 2.4 е изключително лека безжична геймърска слушалка, предоставяща ненадминат комфорт, който е идеален за дълги гейминг сесии. Сгъваемият дизайн е идеален за игри в движение, което го прави удобен за носене на Strix Go 2.4 навсякъде.

Микрофон за премахване на шума с AI

ROG Strix Go 2.4 е проектирана с водеща в индустрията технология за премахване на шума с AI за кристално чиста гласова комуникация по време на игра. Алгоритъмът се основава на масивна база данни с дълбоко обучение за точно идентифициране и противодействие на шумовете от околната среда. Резултатът е, че всичко - от тракането на клавиатурата до човешкия разговор на фона е практически елиминирано - осигурявайки кристално чиста гласова комуникация по време на игра с вашите съотборници. Този основен микрофон е двупосочен, подвижен и сертифициран от водещи комуникационни доставчици, включително Discord и TeamSpeak.

Hear the differcence

Пасивно премахване на шума

Отмяна на шума в околната среда

Анулиране на шума с AI

Скрит микрофон за комуникация в движение

ROG Strix Go 2.4 разполага и със скрит интегриран микрофон за удобна комуникация навсякъде, без микрофон. Този дискретен вграден микрофон все още се захранва от технологията за премахване на шума, задвижвана от AI, така че ще се наслаждавате на фантастично ясни комуникации в движение.

Истинско гейминг аудио

Изключителен драйвер на ASUS Essence и херметична камера

Изключителните херметически затворени камери и 40-милиметровите драйвери на ASUS Essence доставят невероятно богат, чист звук с оптимизиран дълбок бас за завладяващи аудио изживявания.

Бързо зареждане и дълъг живот на батерията

Бързо зареждане само за 15 минути за до 3 часа игра или докрай за 25 часа живот на батерията за непрекъснати игри, от сутрин до вечер.

До

25 ЧАСА

живот на батерията

До

3 ЧАСА

с 15 минутно бързо зареждане

Настройка на силата на звука

Натиснете, за да изключите или включите микрофона
Натиснете веднъж за възпроизвеждане или пауза
Натиснете два пъти за следващата песен
Натиснете три пъти за предишната песен

Изберете безжичен режим или кабелен режим

Кабелен режим за 3,5 мм конектор

Захранващ порт

Незабавен контрол на една ръка разстояние

Интуитивните бутони за управление и издръжливият бутон на наушника ви позволяват да контролирате силата на звука и мощността или да заглушите микрофона незабавно по време на игра.

Минете на кабелен режим, когато е необходимо

ROG Strix Go 2.4 се предлага с множество адаптери, включително USB-C към USB 2.0 донгъл и 3,5 мм конектор - така че е лесно да се свържете със съвместими Xbox контролери или други устройства.

Защитна торбичка за лесно пътуване

Включената удобна компактна чанта за носене помага да защитите и организирате лесно слушалките и други свързани аксесоари.

Armoury II

Обширните контроли и интуитивен потребителски интерфейс на ASUS Armory II ви позволяват лесно да настроите ROG Strix Go 2.4 по ваш начин, от EQ до 7.1 виртуален съраунд звук и балансиране на нивата. Отнема само малко време, за да създадете и приложите аудио профили за различни игри, като стрелци от първо лице или състезания. Можете дори да използвате Armory II, за да проверите нивото на батерията на слушалките или да настроите контролиран от компютъра таймер за заспиване.

Характеристики

Серия STRIX 2.0
Тип Over-Ear (пълноразмерни)
Цвят Черни
Вид свързване Жак 3.5mm и USB
Описание
 •  Безжичната връзка с ниска латентност на 2.4GHz чрез адаптер USB-C осигурява съвместимост с Nintendo Switch (в режим Handheld), смарт устройства, PC, Mac и PS5
 • 40-милиметровите драйвери ASUS Essence и херметичните камери осигуряват невероятно богат звук с оптимизирани дълбоки баси за потапяне в преживяването
 • Виртуален 7.1 съраунд звук, поддържан от Windows Sonic
 • Задвижван от изкуствен интелект шумопотискащ микрофон осигурява кристално чиста гласова комуникация в играта
 • Включен 3,5-милиметров конектор за използване с Xbox One и други 3,5-милиметрови устройства
 • Сгъваем и изключително лек, с включена чанта за носене за използване и защита по време на път
 • Впечатляващо бързо зареждане осигурява три часа работа само с 15-минутно зареждане; до 25 часа общ живот на батерията при пълно зареждане позволява непрестанно играене
Гаранция 24 месеца
Геймърски Не
Професионални Не
Безжични Да
Микрофон Да
Шумопотискащи Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.