Apple AirPods2 със зареждащ калъф

 • Може да добавите 309 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 309лв.

Основни характеристики

 • True Wireless
 • Безжична връзка
 • Вграден микрофон
 • До 24 часа живот на батерията
пълни характеристики

Подобни продукти от Apple

AirPods

  Научи повече за AirPods

  По-магични отвсякога.

  С удължено време за разговори и безжична кутия-зарядно, AirPods просто нямат равни сред безжичните слушалки. Само ги извади и са готови за ползване на всичките ти устройства. Постави ги в ушите си и те ще се свържат веднага, за да се потопиш в изключително качествен звук. Съвсем като на магия.

  Безжично съвършенство.

  След лесна настройка само с едно потупване, AirPods автоматично се включват и свързват. Да ги ползваш е също толкова лесно. Те усещат кога са в ушите ти и се изключват, щом ги извадиш. А изживяването е изключително – независимо дали ги ползваш с iPhone, iPad или Mac.

  Нечувано изпълнение.

  Захранвани от Apple H1 чипa за слушалки, AirPods се свързват с всичките ти устройства по-бързо и стабилно — до 2х по-бързо, когато превключваш между активни устройства, и до 1,5х по-бързо при телефонни обаждания. Така че независимо дали играеш, слушаш музика, или следиш подкаст, звукът ще е с изключително качество.

Знаят кога слушаш.

Оптичните сензори и акселерометрите за движение работят в синхрон, за да контролират автоматично аудиото, да задействат микрофоните при телефонно обаждане и да включват звука в мига, в който поставиш AirPods в ушите си. Освен това избираш дали да ползваш само едната слушалка или и двете. А когато слушаш музика, можеш да пускаш или прескачаш песен само с двойно тупване.

Знаят кога говориш.

Гласов акселерометър разпознава кога говориш и с помощта на два beamforming микрофона отстранява външните звуци, за да се фокусира върху твоя глас.

  Остави и зареди.

  С новата безжична кутия-зарядно просто e нужно да поставиш AirPods върху Qi-сертифицирана зареждаща подложка. И това е. LED индикаторът на кутията ще ти покаже, че AirPods се зареждат. А ако нямаш подръка зареждаща подложка, можеш да заредиш през Lightning порт.

  Силата на 24-часовата батерия.

  С AirPods получаваш рекордните 5 часа време за слушане – а сега и до 3 часа време за разговори – само с едно зареждане. А благодарение на кутията, която осигурява многократни зареждания, можеш да удължиш времето за слушане до над 24 часа. Имаш нужда от бързо презареждане? 15 минути в кутията ти дават до 3 часа време за слушане и до 2 часа време за разговори. За да провериш батерията, просто доближи AirPods до своя iPhone.

  Повече от

  24 ч.

  живот на батерията с кутията-зарядно

  До

  5 ч.

  време за слушане с едно зареждане

  Само

  15 мин.

  зареждане дават 3 часа за слушане

  Мигновена настройка. Готови за слушане.

  AirPods се свързват незабавно с iPhone, но с лекота превключваш и към другите си устройства. Искаш да слушаш от Mac или iPad? Просто избери AirPods на който и да е от тях. Елементарна настройка, магични резултати.

  Песен за двама.

  С новият Audio Sharing можеш лесно да шернеш песен, подкаст или друг аудиострийм с два комплекта AirPods — всеки с независим контрол на нивото на звука. Ако твоите AirPods са в калъфа си, просто ги доближи до iPhone или iPad, с който искаш да ги споделиш, и се свържи с едно докосване. А ако са на ушите ти, вместо това доближи своя iPhone до AirPods.

Характеристики

Серия AirPods2
Тип True wireless
Цвят Бели
Вид свързване Bluetooth
Описание

Правото на отказ за всички слушалки от тип „тапи“ (in-ear) не се прилага съгласно Чл. 57, т.5 от ЗЗП - запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

 

 • Автоматично включване, автоматично свързване
 • Бърз достъп до Siri
 • Bluetooth свързаност
 • Тегло AirPods (всяка слушалка): 4 грама
 • Калъф за зареждане: 38 грама
 • Размери AirPods (всяка слушалка): 16.5 x 18.0 x 40.5 мм
 • Калъф за зареждане: 44.3 x 21.3 x 53.5 мм
 • Двойни микрофони
 • Двойни оптични сензори
 • Акселерометър за откриване на движение
 • Акселерометър за откриване на реч
 • AirPods с калъф за зареждане: повече от 24 часа време за слушане, до 18 часа време за разговори, AirPods (еднократно зареждане): до 5 часа слушане, до 3 часа време за разговор, 15 минути в калъфа ви дават до 3 часа слушане или до 2 часа време за разговор
 • Системни изисквания: iPhone, iPad и iPod touch модели с iOS 12.2 или по-нова версия, Моделите на Apple Watch с watchOS 5.2 или по-нова версия,Mac модели с MacOS 10.14.4 или по-нова версия
Гаранция 12 месеца
Геймърски Не
Професионални Не
Безжични Да
Микрофон Да
Шумопотискащи Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.