Wacom Bamboo Slate, L

Кратко описание

изчерпан
Цена: 319лв.

Основни характеристики

  • смарт бележник
  • калъфче от две части
  • триъгълна писалка
  • Inkspace Basic
пълни характеристики

Подобни продукти от Wacom

Характеристики

Марка Wacom
Описание

Защо да изберем Bamboo Slate / Folio

Няма ограничения за вашите идеи с Bamboo Slate / Folio. Пишете или рисувайте върху всякаква хартия и с натискане на един бутон преобразувате вашите ръкописни бележки и скици в цифрови файлове. Не се притеснявайте, ако не сте близо до мобилното си устройство, можете да съхранявате до 100 страници в Bamboo Slate / Folio и да ги синхронизирате по-късно.

Смарт бележниците Bamboo Folio имат същата функционалност както Bamboo Slate. Единствената разлика е дизайна на калъфчето, което е от две части, като горната покрива хартията и има място за поставяне на мобилния смартфон или таблет.

Подобрете работния си процес

С приложението Wacom Inkspace и вашето Bluetooth® устройство с iOS или Android, можете да организирате, редактирате и споделяте бележките и скиците си. Освен това можете да комбинирате страници с бележки, да добавяте щрихи, цветове или подчертавате съществуващите бележки. Благодарение на Inkspace cloud service можете да синхронизирате бележките си в облака и да осъществявате достъп до работата си от всяко място по всяко време.


Един цвят, два размера

Изберете това, от което се нуждаете: Bamboo Slate / Folio се предлагат в два формата: А4 и А5. Ергономичният триъгълен дизайн на писалката, меката и на допир повърхност и чувствителността и на натиск, ви дава усещане на удобство за ръката при писане и рисуване.


Експортирайте в облака и извън него

Синхронизирайте бележките си Inkspace cloud service с всичките си устройства или експортирайте файлове директно в друг cloud service, като например Dropbox®, Evernote® или OneNote®. Приложението Wacom Inkspace също така поддържа експортирането на вашата работа във формат JPG, PNG, PDF, WILL и векторен формат.


Inkspace Basic

Bamboo Slate / Folio включва безплатния абонамент Inkspace Basic, който ви дава възможност за съхранение на 5 GB (6000+ страници бележки), възможност за синхронизиране на съдържанието във всичките си смарт устройства и достъп до вашето съдържание в уеб портала Inkspace.

Размер Голям (L)
Захранване USB
Размери (ДxШxВ) 330.0 x 254.0 x 7.0мм
Тегло 472 грама
Интерфейс Електромагнитен резонанс
Бутони за бърз достъп 0
Цвят Сив
Гаранция 24 месеца
Работа с пръст Не
Работа с писалка Да
Wireless свързаност Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.