PocketBook Aqua 2

 • Може да добавите 318 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 318лв.

Основни характеристики

 • 6-инчов E Ink® Carta
 • 8GB
 • Wi-Fi (802.11 b/g/n)
 • IP57 сертифициран
пълни характеристики

Безгранично четене с водоустойчивия PocketBook Aqua 2

PocketBook Aqua 2 е със степен на защита IP57 (защита срещу проникване) съгласно международната система за класификация. За потребителя това означава, че PocketBook Aqua е защитен от проникване на прах и може да бъде потопен във вода на дълбочина един метър без устройството да се повреди. Тези уникални функции гарантират най-безпроблемното четене навсякъде – на открито или у дома. PocketBook Aqua 2 дава богат избор за идеалното място за четене – на яхта, на плажа, до басейна или в релаксираща вана.

Изящна практичност

Стилният електронен четец се предлага в примамлив небесносин цвят с перлен оттенък. Възхитителният цвят извиква приятните спомени от топлите и спокойни морски вълни и примамва да се потопите в спокойно и удобно четене на електронна книга. Удобните и ергономични бутони за смяна на страница са поставени на предния панел за удобна употреба, като държите устройството с една ръка. Мекото покритие на корпуса дава приятни усещания при докосване и предотвратява замърсяването с пръстови отпечатъци.

Дълго удоволствие от четенето

Оборудван с капацитивен мултисензорен 6-инчов екран E Ink Carta™ и HD резолюция (1024x758 пиксела), новият електронен четец осигурява отличен контраст и осигурява висок комфорт за зрението на потребителя. За разлика от предшественика си, PocketBook Aqua 2 получава вградена предна LED светлина, която гарантира пълна свобода на четене при всякакви условия на осветление.

Вътрешното място от 8 GB за съхранение позволява да съхранявате истинска цифрова библиотека от няколко хиляди електронни книги в тежкото само 180 грама устройство. Наличието на мощна Li-Ion полимерна батерия от 1500 mAh дава възможност за ежедневно четене в продължение на до един месец, без прекъсване за презареждане.

Характеристики

Серия Aqua 2
Технология на дисплея E-ink
Интерфейс Keyboard
Памет 8 GB (Действителният наличен размер на вътрешната памет може да варира в зависимост от конфигурацията на софтуера на вашето устройство)
Свързаност Wi-Fi (802.11 b/g/n), Micro USB
Описание
 • Нюанси на сивото 16
 • Допълнителни функции PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook, Книжарница, браузър, калкулатор, шах, речник, галерия, клондайк, библиотека, бележки, RSS новини, скрабъл, судоку
 • Речници Английско-немски, Webster's Dictionary 1913, ABBYY Lingvo® (комплект 2017, 24 бр.)
 • Корпус, защитен от проникване на прах и може да бъде потопен във вода на дълбочина един метър без устройството да се повреди
Поддържани формати
 • Формати на електронни книги EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)
 • Формати на изображения JPEG, BMP, PNG, TIFF 
Плътност на пикселите -
Екран 6-инчов E Ink® Carta™ с резолюция 1024 × 758 пиксела
Размери 114,6 х 174,4 х 9 mm
Тегло 180 грама
Батерия Li-Ion Polymer 1500 mAh (Живот на батерията до един месец (действителният живот на батерията може да варира в зависимост от режима на използване, свързаността и настройките))
Гаранция 24 месеца гаранция
Гаранция [тип] 12
Цвят Син
Wi-Fi поддръжка Да
С вградено осветление Не
Bluetooth Не
3g Не
Цветен екран Не
Аудио Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.